Waarom registreren?

Voordelen registreren

Meedoen op het forum
Je kunt berichten plaatsen en stemmen bij de polls. Doe mee aan de discussie en gesprekken. Laat je mening horen en deel je visie met anderen.

Pool
Je kunt meedoen aan de pools die regelmatig gehouden worden. Voorspel wat er gaat gebeuren. Wie wint? Wie valt af? Waag een gok!

Spellen
Doe mee aan verschillende forumspellen zoals weerwolven, online songfestivals, wie is de mol puzzels, wie is de mol online en nog veel meer!

Privéberichtjes
Je kunt aan andere geregistreerde forummers privéberichtjes sturen en van hen ontvangen. Communiceer met al je forumvrienden.
Nieuw indicator
Het forum houdt voor je bij wat je wel en wat je niet gelezen hebt. Worden er nieuwe berichten geplaatst in een topic, dan verschijnt er een knopje . Klik er op en je gaat naar waar je gebleven was. Je hoeft nooit meer te zoeken en je mist niets!
One for all
Je hoeft je slechts één keer te registreren. Daarna kun je inloggen op alle Realitynet websites met dezelfde inlognaam en wachtwoord!

Ik wil registreren!

We heten je van harte welkom, als jij je gaat registreren op onze sites. Echter er zijn een aantal gedragsregels waar men zich bij ons aan dient te houden. Lees de regels goed door zodat je een beetje weet hoe het er aan toe gaat bij Realitynet.

Ook stellen wij een aantal regels ten aanzien van je nickname:
  • Je nickname moet een fatsoenlijke en uitspreekbare naam zijn (ter beoordeling van de moderators)
  • Je nick mag geen mailadres of webadres (al dan niet werkend) zijn.
  • Geen beledigende of politiek gevoelige nicks (ter beoordeling van de moderators)

Veel plezier op Realitynet!! ::ok::