Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post!  (gelezen 10595 keer)

Offline Swifty

  • Winnaar pool ER 2009 en 2015
  • Forumlid
  • Geslacht: Vrouw
Lees dit voordat je hier berichten post!
« Gepost op: 17-03-2010, 15:16:10 »
Regels

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft EeuwigeRoem.Org een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'Eeuwige Roem' zaken

Een groot aantal bezoekers is vooral geÔnteresseerd in discussies over 'Eeuwige Roem'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Dit forum is alleen voor discussies en bespreking van zaken die te maken hebben met Eeuwige Roem. Aan de linkerkant van deze pagina in het Info Center zie je links staan naar andere dochtersites van RealityNet. Hier worden andere realityseries besproken. Op de forum index pagina kan je verschillende niet programma gebonden fora zien. Het huiskamerforum en de relaxhoek zijn veel algemener van opzet en hebben daarom veel minder beperkingen.

Verzin logische titels

Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een vrijstelling gewonnen kon worden' is veel duidelijker.

Blijf on-topic
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen
Niets is zo frustrerend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties.

Respecteer iedereen
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten). Lees eventueel de Algemene gedragsregels eens door!

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.


Veel plezier op het Eeuwige Roem-forum ::zwaai::
Keep calm and eat chocolates!