ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
RealityNet
Nu online
376 gasten en 7 vaste bezoekers (Nigel, Pjotr1992, Daisy, Bodejos, MollenvangR-Art, Meezter, Gupp)
Activiteitenagenda
6 Juli
Forum Zomersoap
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Eeuwige Roem - De Opdrachten

punaise

 

punaise
Best gewaardeerde opdrachten   Minst gewaardeerde opdrachten
1. Final Countdown (9.3)
2. Idiotentest (9.3)
3. La Triforce (9.2)
4. Red Alert (8.9)
5. Rode Ballonnen (8.8)
  1. Blinde Terreur (5.9)
2. Kajaks Te Weinig (7.1)
3. Over de Balk (7.2)
4. Zwem Je Rot (7.4)
5. Verdronken Sleutel (7.5)

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 1
 Mission Impossible

De kandidaten moeten zich zo snel mogelijk een weg banen door een web vanstroomdraad met 8000 volt. Wie heeft het doorzettingsvermogen om ondanks de pijn toch door te gaan?

aantal stemmen: 17
Log in!
 Toren van Pisa

Met rotsblokken moeten de kandidaten een zo hoog mogelijke toren bouwen in 1 uur tijd. Wie gaat door met het risico dat de toren valt? En als hij valt, wie heeft dan nog genoeg moed om zo snel mogelijk door te gaan?

aantal stemmen: 17
Log in!
 Verdronken Sleutel

Onder een boot hangt een ketting met aan het eind een sleutel die je naar boven moet brengen. Aan de ketting hangen echter ook moeren die eerst losgemaakt moeten worden om de sleutel erlangs te krijgen. Met de sleutel moeten ze zo snel mogelijk een koker openen en een vuurpijl ontsteken.

aantal stemmen: 17
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 2
 Over de Balk

Zonder hem te raken moet een team van vier kandidaten over een balk geraken. Valt de balk, dan moeten ze opnieuw beginnen.

aantal stemmen: 10
Log in!
 Kajaks Te Weinig

In twee teams van vier spelen de kandidaten tegen elkaar. Elk team heeft 2 kajaks ter beschikking die ze onderling zo vaak mogen wisselen als ze willen. Elke kandidaat moet 7 rondjes tussen boeien gedaan hebben, zwemmend, per kajak of een mix van beide.

aantal stemmen: 11
Log in!
 Desert Storm

In 2 teams van vier moeten de kandidaten een grote waterzak sjouwen. Onderweg moeten ze water bijvullen. Het team dat als eerste bij de finish is krijgt een extra glas water, maar de winnaar is het team met het meeste water.

aantal stemmen: 10
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 3
 Perfecte Kubus

De kandidaten krijgen 20 seconden om een doosje op te meten en daarna een uur om een kubus te zagen die perfect in dat doosje past. Van de passende kubussen wint de zwaarste de meeste punten en van degene die niet passen, krijgt de lichtste de meeste punten.

aantal stemmen: 8
Log in!
 Perfect Timing

Een parcours moet per fiets in exact 4 minuten en 47 seconden afgelegd worden. De kandidaten mogen het parcours één keer afleggen om de tijd in te schatten. Wie het dichtst bij de 4 minuten 47 seconden zit, wint de meeste punten.

aantal stemmen: 8
Log in!
 Eternal Flame

Voor elke kandidaat brandt er een kaarsje. Ze zien enkel het lichtschijnsel en niet hoever de kaars opgebrand is. Als ze denken dat hij bijna op is, mogen ze een nieuw kaarsje aansteken en daarna nog een derde. Degene die het langst een kaars laat branden, wint de meeste punten.

aantal stemmen: 8
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 4
 Blinde Terreur

Onder een boei in het water hangt een kist met daarin blokjes in 3 verschillende vormen: driehoek, kubus en kruis. Per ronde moeten de kandidaten een bepaalde vorm opduiken en wie dat het snelst doet, heeft de meeste punten.

aantal stemmen: 7
Log in!
 Red Alert

De kandidaten zitten in een pikdonkere kamer. Ze moeten wachten tot er een rode lamp gaat branden. Dan moeten ze zo snel mogelijk naar buiten en een code memoriseren. Die code moeten ze wegkrabben op een kraslot vol codes.

aantal stemmen: 6
Log in!
 Walk of Fame

Bij de start staan 21 foto's van topsporters. Achttien van die foto's staan verspreid in een fort. De kandidaten moeten zo snel mogelijk boven in een toren de drie namen opnoemen van de sporters waarvan de foto's ontbreken.

aantal stemmen: 6
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 5
 Onmogelijke Quiz

De kandidaten staan bovenaan een trap en moeten vragen van een quiz beantwoorden, die onmogelijk te beantwoorden zijn. Als het fout is, krijgen ze het juiste antwoord. Ze moeten dit dus onthouden, want ze krijgen telkens dezelfde vragen. Per juist antwoord, mogen ze een trede naar beneden. Wie het eerst beneden is, wint.

aantal stemmen: 5
Log in!
 Tellen tot de Top

De kandidaten moeten drie dingen tegelijk doen terwijl ze een berg oplopen: het aantal treden tellen dat ze oplopen, het aantal vlaggen tellen die langs het parcours staan en halverwege ook nog een rekensom doen.

aantal stemmen: 5
Log in!
 Duistere Darts

De kandidaten staan in het donker met elk een dartsbord voor zich. Ze moeten wachten tot de spots enkele seconden aan gaan en dan meteen het dartspijltje naar het bord gooien. Ze moeten zich dus concentreren omdat hun ogen moeten wennen aan het licht.

aantal stemmen: 5
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 6
 Idiotentest

Een idiotentest op een computer moet worden ingevuld. Het vereist concentratie om de verraderlijke valkuilen te omzeilen. Degene die het verst geraakt in het labyrinth van rare vragen, is de winnaar.

aantal stemmen: 6
Log in!
 Heartbeat

Kandidaten krijgen 10 minuten om hun hartslag naar beneden te brengen. Daarna moeten ze zo snel mogelijk hun hartslag verdubbelen en zodra dat gebeurd is, moeten ze hun hartslag weer onder controle krijgen zodat het weer de beginpositie heeft. Wie dit het snelst kan, wint de meeste punten.

aantal stemmen: 4
Log in!
 Eyes Wide Shut

Met de rug op een houten bankje moeten de kandidaten onder een camera liggen met hun ogen gesloten. Ze mogen niet uit het kader van de camera verdwijnen en vooral niet hun ogen open doen. Wie dit het langst volhoudt, wint.

aantal stemmen: 4
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 7
 Globetrotter

De kandidaten moeten een grote bal die hetzelfde gewicht heeft als hen, door de straatjes van een dorpje bergop rollen. Wie dat het snelst doet, is de winnaar.

aantal stemmen: 2
Log in!
 Rode Ballonnen

Zo lang mogelijk een grote rode ballon boven je hoofd houden, dat is het simpele doel van deze opdracht.

aantal stemmen: 2
Log in!
 Zwem Je Rot

Met kleren aan moeten de kandidaten zo lang mogelijk tussen twee boeien heen en weer zwemmen. Snelheid maakt niet, degene die het het langst volhoudt, wint.

aantal stemmen: 2
Log in!

Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer
Aflevering 8
 La Triforce

De kandidaten moeten een mix doen van de opdrachten waar ze goed in waren en waar ze slecht in waren. Eerst moeten ze met stenen een toren van minstens 1,5 meter bouwen, daarna exact één kilometer per fiets afleggen en uiteindelijk hun hartslag verdubbelen om hem daarna weer op het startniveau te brengen.

aantal stemmen: 2
Log in!
 Final Countdown

De finalisten moeten van een berg abseilen om vervolgens bergop een parcours af te leggen met een aantal rode vlaggen en foto's van topsporters. Wie bovenaan het correcte aantal vlaggen kan noemen en de drie ontbrekende foto's bovenaan op de berg kan identificeren wint Eeuwige Roem.

aantal stemmen: 3
Log in!
 

Eeuwige roem - EeuwigeRoem.org is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.096 seconden met 17 queries.